Ding 10

Delicious kende ik al een tijdje. Het is inderdaad erg handig om je bookmarks overal bij de hand te hebben. Ik had dus al een account: http://delicious.com/MarcBogman waar ik 1040 bookmarks in ondergebracht heb.
Het verdient ook aanbeveling om met de “Delicious toevoegknop” te werken. Het is verder heel gemakkelijk om met Delicious te werken.

This entry was posted in 23-dingen and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ding 10

  1. 23 Dingen says:

    Holy! Wat een imposante collectie. En je bent ECHT een fanaat😉 Schitterend hoe je daar Delicious voor inzet. Gebruik je het ook wel 's echt om nieuwe sites te vinden? Heb je ook RSS feeds lopen om geattendeerd te worden op speciale tags?

  2. 23dinges says:

    Hey Marc, ziet er allemaal heel goed uit op je blog. Complimenten. Ik had een vraag aan je: Heb bij jango ook een lijst met muziek samengesteld, alles goed gegaan, alleen ik krijg dat niet "embed", als je toch embed, dan zou je toch een code moeten krijgen, kan je me hier een raad geven, groetjes Marion (uhhhdinges).

  3. Marc Bogman says:

    Hoi Marion,Met wat vertraging (vakantie hè) nog een reactie op youw vraag:Als je naar Jango gaat, doe je het volgende:1. Ga naar je eigen 'Station';2. Linksboven zie een dropdown menu met de naam 'Music';3. Open het dropdown menu;4. Onderaan staat de optie 'Embedded Player';5. Open deze optie;6. Je ziet nu een overzicht van de artiesten in jouw 'Jukebox';7. Selecteer de artiesten die je wilt laten horen in jouw embedded player;8. Je kunt hier ook nog een skin kiezen en je Jukebox een naam geven;9. Links in beeld, kun je op 'Embed' klikken;10. Je krijgt hier de code om te embedden.Veel plezier!Marc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s